NCB Bransenett
visitnorway.com/meeteings/

Velkommen til bransjenettet

For deg som jobber på det internasjonale møte- og kongressmarkedet!

Norway Convention Bureau (NCB) har som hovedoppgave å markedsføre og selge Norge som en potensiell destinasjon for fremtidige internasjonale kongresser, møter og events. Fra og med 2009 inngikk NCB og Innovasjon Norge et samarbeid om en felles norsk satsing på det internasjonale møte- og kongressmarkedet og har i 2009 utarbeidet en ny offisiell møteportal for internasjonale møteplanleggere visitnorway.com/meetings. Portalen ble lansert i februar 2010.

NCB er et andelslag og har per dags dato 23 andelshavere, hvor andelseierne er de ledende kongress- og møtebyene i Norge, sentrale hotellkjeder, kongressentre og transportselskaper.

Dette bransjenettet er dedikert til våre andelshavere og andre bedrifter i bransjen som trenger informasjon om NCB, om medlemsskap i NCB og om våre aktiviteter på det internasjonale møtemarkedet. For de som ikke er medlem av NCB, men har interesse av å være med på den internasjonale møte- og kongressatsingen kan delta på satsingen ved å kjøpe seg inn på ulike aktiviteter.

Nettsidene er også ment til å være en samling av informasjon, nyheter, presseartikler om Norge, samt presentasjoner som er av interesse for bransjen. Vi håper du hjelper oss til å holde oss oppdaterte ved å sende oss informasjon! Savner du noe på sidene du mener burde være med, send oss informasjon slik at vi kan tilrettelegge for dette.